Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Nevím o tom,že by se mi hrnuli ochotní a pracovití zaměstnanci.A to v Hodoníně.

0 0
možnosti

I79v43o 38Ž84á14č25e68k

4. 11. 2014 21:04

Když někdo zvládne jen takovou práci, v níž ho může nahradit každý druhý kolemjdoucí po jednodenním zácviku, tak nemůže počítat s ničím jiným.

2 0
možnosti
AL

Jen díky podobným názorům jako má paní Sylva, má šikana zelenou. Kdyby bylo šikanováno třeba vaše dítě, bylo by určitě vhodnější šikanu neřešit, ale dítě vzít ze školy, že? Chápu to správně?

0 0
možnosti

Samozřejmě - nechat dítě ve škole, která neřeší šikanu, snad není normální - alespoň pro rodiče, kteří se snaží, aby jejich dítě bylo vzdělané, vychované a zdravé

0 0
možnosti
JK

Btw. K čemu je ta slovutná ČMKOS?

0 0
možnosti

Kdyby si paní Marta snažila zvýšit kvalifikaci, nemusela by nakládat vagóny a nechat sr. t na hlavu. Protože píšete, že tam je už delší dobu, tak si mohla jinou práci hledat už dřív - ještě před pár lety to zas nebyl takový problém. A nakonec - kdyby byl vyhozen schopný Jarmil, firma taky mohla zkrachovat a o práci přijít úplně všichni zaměstnanci - to by podle vás bylo lepší řešení?

0 0
možnosti
LZ

Dovolím si vás upozornit, že mnoho vzdělaných a otitulovaných lidí je v práci šikanováno a pouze bezdětní odchází. Samoživitelky si to nemohou dovolit. Nenechte se mýlit-nedostatek míst je i pro vysokoškoláky-občas sledujte televizi a noviny. Není to taková hitparáda, jak jste přesvědčena-pokud padnete na psychopata, nepomůževám ani deset vysokých škol a kvalifikací.

1 1
možnosti
OP

Plachá paní Marta potřebuje odhodlaného parťáka, který ji dokope ke změně zaměstnání

0 0
možnosti
Foto

Stát svými regulacemi, nařízeními a ochranou monopolního postavení určitých činností zabraňuje vytvoření přibližně jednoho milionu pracovních míst.  Je jasné, že se pak zaměstnanci z nedostatku pracovních příležitostí,  nechají donutit k ponižujícím činnostem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 669x
Napsat o sobě, kdo jsem, je vůbec to nejtěžší. Většinou to sami nevíme. Směle však mohu tvrdit, že jsem dítě svých rodičů a žena v nejlepším věku. Mým vzorem je příroda, mou vášní psi a všechna zvířata. Mou láskou je život .