Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vědec vyzývá představitele Ruska, Číny a USA ke spolupráci na záchraně lidstva a Země

Vědec světového formátu Dr. A. Egon Cholakian, lobista v americkém kongresu, člen CERNu, lektor a člen mezin. asociace lektorů zprav. služeb a člen laserové termonukleární reakce v Lawrence vyzývá prezidenty ke spolupráci.      

Svět jaký jsme ho znali se už nikdy nevrátí zpátky. Už teď jsme přišli o všechno, pokud zůstaneme lhostejní. Už za 7 let nezůstane v důsledku klimatických kataklyzmat téměř žádné obyvatelné místo.

Dr. A.Egon Cholakien

Dr. Cholakian přednesl zprávu pro celé lidstvo, týkající se osudu celé civilizace. Je kvalifikovaný částicový fyzik, vědec a přední odborník na otázky související se změnou klimatu.

Tato zpráva by měla být na předních stránkách všech deníků světa, pokud mají jejich redaktoři a a alespoň nějaké povědomí o tom, co je to svědomí a odvaha.

Proto i já, stejně jako Dr. E. Cholakian apeluji na svědomí nejen vědců, žurnalistů, redaktorů a administrátorů, ale na svědomí všech lidí a vyzývám k podpoře.

Krátký úryvek: "...Účastnil jsem se na společném zasedání Výboru pro Nobelovu cenu Národní akademie věd ve Washingtonu, kde jsme diskutovali o problematice informací a dezinformací. Uvědomil jsem si, že o klimatických změnách existuje tolik zavádějících informací......." celé video můžete zhlédnout na https://allatra.tv/cs/video/nase-planeta-je-na-pokraji-sebezniceni-egon-cholakian nebo přímo v originále earthsavesciencecollaborative.com.

Klimatické katastrofy se neúprosně stupňují, jsou cyklické povahy, jejich příčinou je kosmický vliv destabilizující zemské jádro, to je umocněné ztrátou tepelné vodivosti oceánu, který už nedokáže plnit funkci ochlazování magmatu. Řešení klimatických katastrof je nesmírně důležité pro přežití všech tvorů na planetě Zemi.

Měli bychom zapomenout na všechny minulé spory a neshody a uvědomit si, že lidstvo má jediný domov a tím je naše planeta Zem. Nebude možné ani nikam odletět, ani se schovat do bunkrů pod zem, protože tento cyklus bude nesrovnatelně katastrofičtější díky tomu, že jsme jako lidstvo zabili imunitu naší planety.

Veškeré procesy jsou vyvolávány nestabilitou zemského jádra, ve kterém narůstá energie, jádro se zahřívá a uvolňuje přebytečnou energii zemětřesením, výbuchy sopek, a ostatními klimatickými jevy. Oceán se nejvíc zahřívá zespodu a magma se prodírá k povrchu i tam, kde dříve nebylo. Probouzí se i nečinné sopky a vznikají nové.

Zahubili jsme oceány, které jsou kuchyní počasí, snažíme se snížit CO2, což je naprostý blud, na kterém vydělává hrstka lidí, CO2 je ve skutečnosti velmi nutný pro snížení tepla na Zemi, je to zaštítný mechanismus, který se pokoušíme vypnout a tím vše jen neskutečně zhoršujeme. Zamořili jsme planetu svými odpadky, plasty, chemikáliemi, ropnými produkty a naše planeta nebude schopná tímto cyklem projít, tak jako se jí to mnohokráte, byť s obrovskými ztrátami, dařilo.

Dařilo se jí to proto, že měla zdravou imunitu, kterou jsme však zničili a nadále bezohledně ničíme. Proto to bude tentokrát jiné. Už teď denně vidíme po celém světě obrovské katastrofy jako jsou neuhasitelné požáry, zemětřesení, povodně, sesuvy půdy, na druhé straně jsou to katastrofální sucha, tajfuny, uragány a výbuchy sopek. Už jen slepý nebo naprostý idiot může tvrdit, že se nic neděje.

Dr. E. Cholakian apeluje na svědomí všech lidí a především vědců, představitelů států, politiků a zpravodajců. Poukazuje na správnost matematického modelu, který předložila Tvořivá společnost na svých konferencích a oceňuje vědecký přístup účastníků projektu AllatRa.

Otevřeně a odkrytě před očima a svědomím všech lidí na světě adresuje svou výzvu k řešení klimatických hrozeb, ukončení válečných konfliktů, zrušení všech sporů a neshod a zasednutí k jednomu stolu.

Přednesl svou naléhavou výzvu především prezidentům Číny, Ruska a USA, na kterých dle jeho soudu nejvíce záleží, protože jejich hlas je nejdůležitější pro utváření současného globálního uspořádání světa. Vyzývá a prosí o lidskost, o záchranu lidských životů, které budou muset v narůstající progresi klimatických katastrof nevyhnutelně být, přesto je šance na záchranu. Nebude to však možné pro jediný stát, byť sebevíc velký nebo stabilní, pouze pro všechny státy společně. Globální problémy nemůže vyřešit ani jeden stát sám, globální problémy se musí řešit na globální úrovni, jinak se nic nepodaří. Nejhorším současným globálním problémem je smrtelná klimatická hrozba.

Celé video :https://www.youtube.com/watch?v=dKBOEZPKfeg&t=6s nebo na stránkách earthsavesciencecollaborative.com.

Autor: Alena Lasotová | sobota 19.8.2023 11:14 | karma článku: 0 | přečteno: 9x
  • Další články autora

Alena Lasotová

Klíč je v lidech

Máme nekonečnou řadu problémů, které se snažíme vyřešit. Zapomínáme však na to, že problém nelze vyřešit stejným způsobem jakým vznikl. Je to jako očekávat jiný výsledek u stejného postupu.

6.8.2023 v 14:46 | Karma: 0 | Přečteno: 3x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

MILUJEME POHÁDKY

Pohádky jsou to, nač se těšíme v dětství i v dospělosti. Neznám člověka, který by pohádky neměl rád. Ale proč je tak milujeme? Protože dobro vždy vítězí nad zlem, protože lidé jsou ve své podstatě všichni dobří.

1.8.2023 v 18:07 | Karma: 0 | Přečteno: 3x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

KOMU JSME NEBEZPEČNÍ?

Každý z nás přichází na svět sám, každý také ze světa sám odchází a každý se za svůj život bude sám zodpovídat. Přijměme konečně zpátky svou zodpovědnost. Přestaňme být ovládanou biomasou.

1.8.2023 v 11:02 | Karma: 0 | Přečteno: 10x | Diskuse| Ostatní

Alena Lasotová

IQ TEST. VĚŘÍTE ANTROPOGENNÍMU CO2?

Oxid uhličitý (CO2) je obsažen v zemské atmosféře v malém množství, asi 0,04 % celkového objemu. a člověk se na něm podílí v zanedbatelném množství a ani kravské prdy na tom nic nemění.

31.7.2023 v 16:36 | Karma: 0 | Přečteno: 6x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

POD SVÍCNEM BÝVÁ NEJVĚTŠÍ TMA

V okamžiku, kdy Tvořivá společnost dosáhne kritického množství lidí a jejich podpory, setká se s odporem těch, kteří dnešní svět ovládají. A to se skutečně stalo.

31.7.2023 v 10:32 | Karma: 6,02 | Přečteno: 120x | Diskuse
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 669x
Napsat o sobě, kdo jsem, je vůbec to nejtěžší. Většinou to sami nevíme. Směle však mohu tvrdit, že jsem dítě svých rodičů a žena v nejlepším věku. Mým vzorem je příroda, mou vášní psi a všechna zvířata. Mou láskou je život .