Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Klíč je v lidech

Máme nekonečnou řadu problémů, které se snažíme vyřešit. Zapomínáme však na to, že problém nelze vyřešit stejným způsobem jakým vznikl. Je to jako očekávat jiný výsledek u stejného postupu.

Média nás zaplavují záměrně zkresleným pohledem na svět.

Teprve z odstupu můžeme vidět, že je to součást plánu, jak zotročit celý svět.

Žijeme v převratné době, v době Pravdy, ale i celkové zkaženosti, uprostřed šestého masového vymírání druhů, hroucení celé civilizace, klimatické krizi, kterou už nepopírají ani média, a co s tím dál? Potřebujeme evoluci. Ne tu Darwinovu, protože to je blbost, potřebujeme skutečný vývoj kupředu. Musíme začít myslet jinak, tak jak jsme to dosud nedokázali a k tomu je třeba nejdříve přijmout Pravdu.

Pravda je, že nic nelze vrátit zpět, starý svět, tak jak ho známe, končí.  Pro nový svět potřebujeme nové podmínky, aby se život obnovil. Na prohnilém starém nové nepostavíš, je to předem odsouzené k zániku.

Lidé nejsou hlupáci a dobře to ví, stejně jako ví, co je pro ně dobré. Proto se na základě práce dobrovolníků po celém světě dělaly průzkumy jaký svět by lidé chtěli. A výsledkem je projekt Tvořivá společnost, která je mimo politiku a náboženství. Je to pouhý projekt pro sjednocení všech lidí na světě

Z pořadu Život není šachovnice. Ty určuješ pravidla!

Vše na světě je propojené a vše je energie. náš stávající svět je však postavený na rozdělování, a proto se vše hroutí jak domeček z karet. Je nezbytně nutný návrat k sjednocení a k harmonii, prolomit rasové i náboženské bariéry, návrat ke kořenům.

Návrat k sjednocení je hybná síla evoluce. Ne rozdělování, ale sjednocování. To, že je svět jako šílený, je zaviněno absencí Řádu v podobě harmonie a sjednocení a vládou neřádu. To není náhoda! Neřád byl záměrně vytvořený pro udržení moci vládnoucí elity a k porobení 99% lidí.

K přežití je nutná změna. Změna podstaty, změna samotného formátu společnosti, který byl vytvořený elitami. Změň podstatu a změníš všechno.

Lidé však sami musí tuto změnu přijmout dobrovolně, nikomu ji nelze vnucovat. To je opravdu důležité. Vnucování je násilí a to je revoluce - tudy cesta nevede, jak jsme se už mnohokráte měli možnost přesvědčit. Vždy to byla výměna jednoho tyrana za tyrana jiného a násilí plodí jen násilí. To je poznání a poznání je obrovská síla, motor evoluce. Ne Darwinova evoluce, ta je mrtvá, vždyť víme, že u všech živočichů, včetně člověka je stejný počet genů a záleží jen na jejich kombinaci a počtu buněk v těle.

Lidé jsou velmi mocní tvůrci a neví o tom. Bylo nám vnucováno, že jsme oběti. Ne! Máme v sobě obrovský spící tvůrčí potenciál, který můžeme a musíme probudit, jestliže chceme přežít a vyvíjet se. Kdo se přestane vyvíjet pomalu umírá,

To, že něco nevidíme neznamená, že to neexistuje. Vypovídá to jen o omezení našeho vnímání okolního světa pomocí našich smyslů.

Vše je energie, vše je v pohybu a je známo, že energii nelze vytvořit, nelze ji zničit, pouze přetvořit. Energie tvoří pole, můžeme také tuto energii nazvat Duchem, na jménu nezáleží, podstatný je fakt, že Duch je nejvyšší sílou a hýbe vším materiálním. Takže Duch je  jako nepřetržité a nesmrtelné vysílání a těla jsou jako přijímače pro vnímání reality. Lidské tělo je vlastně jako přístroj na vnímání, ale člověk sám to není, avšak díky tělu může sbírat zkušenosti a rozvíjet se. Můžeme vidět, slyšet, analyzovat, povídat si, prožívat emoce atd.

Lidé jsou tvůrci a záleží na programu, podle něhož tvoříme a následně pak tuto realitu kolem sebe vidíme a vnímáme.V člověku není jediný program, máme jich více, i když stávající destrukční program je v nás přednastavený. Můžeme ho však opustit a spustit program Tvořivý. S trochou fantazie se to dá přirovnat k televiznímu programu a televizí. Jaký program zapínáme, na to koukáme a tím se stáváme  účastníky.

Jak ven? Vše je skryto v nás samotných a naším pomocníkem, ale ne vládcem, by mělo být naše vědomí. Naším úkolem je ho rozšiřovat, zdokonalovat a poznávat jak funguje změnou myšlení, shromažďováním poznatků a hledáním Pravdy, neboť právě Pravda nás osvobozuje a dává nám neuvěřitelné možnosti.

Obvyklé chápání je zúženo a omezeno díky rozdělování a my nechápeme a nevidíme skutečný celek, který ničí bariéry. Vnímáme jen výseč reality, je to jako nakukování klíčovou dírkou, a proto nevidíme nic víc, než to, co nám umožňuje klíčová dírka. A je jedno kolik klíčových dírek navštívíme, ucelený obraz tím nezískáme. Tak jsme byli naprogramováni.

Musíme vystoupit ze starého programu, aby se nám otevřely dveře a nejen dveře, ale abychom se mohli rozletět ven z budovy a objevovat svět. Nepomůže pouhá úprava starého programu, protože to nás ven nepustí, pouze změní klíčové dírky, podstata zůstane stejná.

K tomu potřebujeme poznat sami sebe - poznat, že lidé jsou spolu velmi hluboce propojeni, ale zapomněli jsme na to a velice nám to propojení schází. Lidstvo je jako jediný organismus a jednotliví lidé jsou jako jeho buňky. Odeberme jedinou buňku a organismus se pomalu, ale jistě začne hroutit. V lidském těle není nic zbytečného. Samotná buňka také nepřežije, je odsouzená k zániku.  A pokud všechny buňky nebudou spolupracovat, budeme mít chaos - dnešní svět. Nespolupracující buňky jsou pro organismus jako rakovina, která organismus rozežírá zevnitř. To bychom měli pochopit a neztrácet čas a čekat na zázrak. 

Člověk sám je zázrak a vše, co potřebuje, je v něm samotném. Stačí tuto Pravdu přijmout a žít ji. Žít v Tvořivé společnosti.

 

Autor: Alena Lasotová | neděle 6.8.2023 14:46 | karma článku: 0 | přečteno: 3x
  • Další články autora

Alena Lasotová

Vědec vyzývá představitele Ruska, Číny a USA ke spolupráci na záchraně lidstva a Země

Vědec světového formátu Dr. A. Egon Cholakian, lobista v americkém kongresu, člen CERNu, lektor a člen mezin. asociace lektorů zprav. služeb a člen laserové termonukleární reakce v Lawrence vyzývá prezidenty ke spolupráci.

19.8.2023 v 11:14 | Karma: 0 | Přečteno: 9x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

MILUJEME POHÁDKY

Pohádky jsou to, nač se těšíme v dětství i v dospělosti. Neznám člověka, který by pohádky neměl rád. Ale proč je tak milujeme? Protože dobro vždy vítězí nad zlem, protože lidé jsou ve své podstatě všichni dobří.

1.8.2023 v 18:07 | Karma: 0 | Přečteno: 3x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

KOMU JSME NEBEZPEČNÍ?

Každý z nás přichází na svět sám, každý také ze světa sám odchází a každý se za svůj život bude sám zodpovídat. Přijměme konečně zpátky svou zodpovědnost. Přestaňme být ovládanou biomasou.

1.8.2023 v 11:02 | Karma: 0 | Přečteno: 10x | Diskuse| Ostatní

Alena Lasotová

IQ TEST. VĚŘÍTE ANTROPOGENNÍMU CO2?

Oxid uhličitý (CO2) je obsažen v zemské atmosféře v malém množství, asi 0,04 % celkového objemu. a člověk se na něm podílí v zanedbatelném množství a ani kravské prdy na tom nic nemění.

31.7.2023 v 16:36 | Karma: 0 | Přečteno: 6x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

POD SVÍCNEM BÝVÁ NEJVĚTŠÍ TMA

V okamžiku, kdy Tvořivá společnost dosáhne kritického množství lidí a jejich podpory, setká se s odporem těch, kteří dnešní svět ovládají. A to se skutečně stalo.

31.7.2023 v 10:32 | Karma: 6,02 | Přečteno: 120x | Diskuse
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Izrael zaslal Hamásu reakci na postoj k ukončení války, hnutí žádalo příměří

27. dubna 2024  7:07

Palestinské hnutí Hamás uvedlo, že v sobotu dostalo od Izraele oficiální odpověď, která se týká...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 669x
Napsat o sobě, kdo jsem, je vůbec to nejtěžší. Většinou to sami nevíme. Směle však mohu tvrdit, že jsem dítě svých rodičů a žena v nejlepším věku. Mým vzorem je příroda, mou vášní psi a všechna zvířata. Mou láskou je život .