POD SVÍCNEM BÝVÁ NEJVĚTŠÍ TMA

V okamžiku, kdy Tvořivá společnost dosáhne kritického množství lidí a jejich podpory, setká se s odporem těch, kteří dnešní svět ovládají. A to se skutečně stalo.

Tvořivou společnost podporují desítky miliónů lidí na celé planetě.

logo

Představte si, že v zemi, kde jsou zakotveny zákony a ústava, které vám zaručují lidská práva, vlastníte obchod, kde říkáte lidem o Tvořivé společnosti a rozdáváte letáky s bližšími informacemi o ní. Že Tvořivá společnost je platforma dobrovolníků z celého světa, stojí mimo politiku I náboženství a sjednocuje ji touha po změně k lepšímu, důstojnému životu lidí, tak jak by tomu ve skutečnosti mělo být. Letáček si vezme babička a za deset minut vás už obtěžuje policie.

Místo: Rusko, Čeljabinská oblast, městečko Plast

Účastníci: Obžalovaná: prodavačka

svědci: metropolita Alexij Orlov, radikální extremista K.V. Putnik, vedoucí misijního oddělení čeljabinské diecéze ruské pravoslavné církve, který vyučuje dějepis a vystupuje jako odborník a dosvědčuje, že Tvořivá společnost je náboženská organizace, přestože sám nedokáže odpovědět na otázku co je to misionářská činnost. 

Soud odmítá dát vyšetřit, jestli je Tvořivá společnost náboženská organizace experty a opírá se jen o výpovědi svědků obžaloby, kteří na místě činu ani nebyli a o rádoby posudek ředitelky Centra kulturních a náboženských studií, sociálně politických technologií a vzdělávacích programů!

Tento posudek neodpovídá znaleckému posudku ani formou ani obsahem. Zábavné je, že se paní ředitelka osobně zná s Putnikem, spoluautorem několika článků. Dalším svědkem je policejní major Manturov, zástupce odboru Centra proti extremismu, který o projektu TS v podstatě nic neví a taktéž nebyl na místě činu. Co tam dělá takový svědek? Nikdo neví. Známo je jen, že “náhodou” byl žákem pana Putnika.

A co soudce? Ten na soudě několikrát zdůrazňoval, že pospíchá na dovolenou, proto odmítl nechat případ prostudovat a vypracovat znalecký posudek. Proč tedy nepředat případ třeba své kolegyni, která na dovolenou nepospíchá? Je lidumil. Kolegyně by případ musela celý znovu prostudovat a možná by nepostupovala tak, jako on sám. Třeba by měla dost času na pověření vypracování znaleckého posudku....

Soudce opravdu spěchá, dovolená volá a tak uznává prodavačku-dobrovolníci Tvořivé společnosti vinnou z nelegální misijní činnosti a ukládá ji pokutu ve výši 25 000 rublů.

Soudní výnos: “Tvořivá společnost je nové náboženské hnutí se znaky synkretického kultu. Distribuce tiskovin Tvořivé společnosti je misijní činnosti.”

Že došlo k porušení ústavních práv Ruské federace, podle něhož má každý právo svobodně vyhledávat, přijímat, přenášet, produkovat a šířit informace jakýmkoli legálním způsobem, je zcela nepodstatné, podstatné je vytvoření PRECEDENTU.

Ano mocní se bojí a tak kolem sebe kopou a snaží se zastavit Tvořivou společnost všemi možnými i nelegálními způsoby, jen aby nepřišli o svá plná koryta, blahobyt a především o MOC. Je to obrovská organizace topící se v penězích, s velmi tvrdou hierarchií, tlačící lidi do otroctví, válek, násilí, morálního úpadku, nesnášenlivosti, k smrti. Tato organizace je jak chobotnice, která svými chapadly ovíjí celý svět. Manipuluje masami znajíc přirozenou podstatu člověka. A lidi se bojí a strach jim svazuje ruce a zavírá ústa.

Nastrčené figurky si myslí, že řídí celý svět zapomínajíc na ty skutečně mocné, na manipulátory. Jsou velice inteligentní, nikdy nejsou v popředí, vždy vystupují přes někoho a sami zůstávají neviditelní. Na takových nepatrných nezákonnostech, jak šikovní loutkáři vodí své loutky, nás lidstvo. A my jim na to ochotně skáčeme jako ryba na návnadu. Jako návnadu požívají lidskou pýchu, úplatkářství, snahou dominovat, vyšplhat se o příčku výš atd. Pak se divíme, že máme takový svět, jaký máme.

A hádejte proč zloděj vždy křičí. “Chyťte zloděje!”? Protože nedokáže přemýšlet jinak. On má v hlavě myšlenky na zlodějinu a proto předpokládá, že I všichni ostatní to mají tak. Dobrý člověk vidí v lidech dobro, špatný jen to zlo.

Mlčením a ignorováním porušování lidských práv se připravujeme o svou budoucnost.

Autor: Alena Lasotová | pondělí 31.7.2023 10:32 | karma článku: 6,02 | přečteno: 120x
  • Další články autora

Alena Lasotová

Vědec vyzývá představitele Ruska, Číny a USA ke spolupráci na záchraně lidstva a Země

Vědec světového formátu Dr. A. Egon Cholakian, lobista v americkém kongresu, člen CERNu, lektor a člen mezin. asociace lektorů zprav. služeb a člen laserové termonukleární reakce v Lawrence vyzývá prezidenty ke spolupráci.

19.8.2023 v 11:14 | Karma: 0 | Přečteno: 9x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

Klíč je v lidech

Máme nekonečnou řadu problémů, které se snažíme vyřešit. Zapomínáme však na to, že problém nelze vyřešit stejným způsobem jakým vznikl. Je to jako očekávat jiný výsledek u stejného postupu.

6.8.2023 v 14:46 | Karma: 0 | Přečteno: 3x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

MILUJEME POHÁDKY

Pohádky jsou to, nač se těšíme v dětství i v dospělosti. Neznám člověka, který by pohádky neměl rád. Ale proč je tak milujeme? Protože dobro vždy vítězí nad zlem, protože lidé jsou ve své podstatě všichni dobří.

1.8.2023 v 18:07 | Karma: 0 | Přečteno: 3x | Diskuse| Společnost

Alena Lasotová

KOMU JSME NEBEZPEČNÍ?

Každý z nás přichází na svět sám, každý také ze světa sám odchází a každý se za svůj život bude sám zodpovídat. Přijměme konečně zpátky svou zodpovědnost. Přestaňme být ovládanou biomasou.

1.8.2023 v 11:02 | Karma: 0 | Přečteno: 10x | Diskuse| Ostatní

Alena Lasotová

IQ TEST. VĚŘÍTE ANTROPOGENNÍMU CO2?

Oxid uhličitý (CO2) je obsažen v zemské atmosféře v malém množství, asi 0,04 % celkového objemu. a člověk se na něm podílí v zanedbatelném množství a ani kravské prdy na tom nic nemění.

31.7.2023 v 16:36 | Karma: 0 | Přečteno: 6x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 669x
Napsat o sobě, kdo jsem, je vůbec to nejtěžší. Většinou to sami nevíme. Směle však mohu tvrdit, že jsem dítě svých rodičů a žena v nejlepším věku. Mým vzorem je příroda, mou vášní psi a všechna zvířata. Mou láskou je život .